ÁSZF

1. Hatályos: 2016. február 5-től a www.theroyalroses.hu webáruházban

2. Tájékoztatjuk, hogy a www.theroyalroses.hu (The Royal Roses Miami) domainen működő webáruház (a továbbiakban: Webáruház) használatával Ön elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) foglalt rendelkezéseket.
A Webáruházat a Bright Technologies Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető). Üzemeltető a jelen ÁSZF rendelkezéseit, a forgalmazott termékek körét, vételárát, határidőket, stb. szabadon megváltoztathatja. A változtatás a Webáruházban történt megjelentetés időpontjától hatályos. A változtatások a már visszaigazolt megrendeléseket nem érintik.

3. Az Üzemeltető cégadatai és elérhetőségei

Cégnév: Bright Technologies Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Elérhetőség: hello@bight-techs.com
Ügyfélszolgálat elérhetősége: telefon: +36-30/260-5834, e-mail: hello@theroyalroses.hu
Székhely: 1015 Budapest, Batthyány utca 36. fszt. 1.
Cégjegyzékszám: 01 09 977589
Nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Bejegyzés éve: 2011.
Adószám: 23778472-2-41
Bankszámlaszám: 10918001-00000085-82740000

Szerződés nyelve: magyar

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft., levelezési cím: 1538 Budapest, Pf.: 510, telefon: +36 1 789-2789, e-mail: support@tarhely.eu, honlap: tarhely.eu,
Adatvédelmi tájékoztató webes elérhetősége:
https://tarhely.eu/dokumentumok/adatvedelmi_szabalyzat.pdf

A vásárlással a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Üzemeltető és a Webáruház használója (vásárló) között. A Webáruház használata, valamint a Webáruház által nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes alapon történik, az adatokat az Üzemeltető csak a szolgáltatás megfelelő nyújtásához szükséges mértékben használja fel.

4. A megrendelés menete

A főoldalon, illetve a termék saját oldalán választhatja ki a megrendelni kívánt termék darabszámát, típusát (alak, szín és méret), valamint a rózsák színét, a „KOSÁRBA RAKOM” gombra kattintva. A „TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombra kattintást követően kell kitölteni a szállítási (cím, leírás, és/vagy megjegyzés) és a fizetési információkat, valamint itt kell megadni azt a napot és időpontot, amikor a terméket szeretné átvenni.
A „MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombra kattintva küldheti el megrendelését. A „MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gomb megnyomása előtt a “KOSÁR” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy törölhető. A megrendelés elküldését követően észlelt adatbeviteli hiba esetén azt haladéktalanul jelezni kell az Ügyfélszolgálat felé.
Amint ellenőriztük a megrendelését, visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a megrendelése állásáról, valamint az egyedi megrendelést visszaigazoló számáról. Kérjük, erre a számra hivatkozzon, amikor kapcsolatba lép Ügyfélszolgálatunkkal.
A Webáruház 24 órán belül köteles visszaigazolni megrendelését, ennek hiányában a vásárló mentesül ajánlati kötöttsége alól. Amennyiben nem kap visszaigazolást, úgy a rendszer nem regisztrálta a megrendelését. Ez esetben kérjük, jelezze a problémát az Ügyfélszolgálat felé.
A megrendelések leadása a Webáruház online felületén vagy e-mailben lehetséges. A hibásan kitöltött megrendelési adatokból eredő károkért, illetve a megrendelési folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Webáruház felelősséget nem vállal. A hibás adatszolgáltatásból származó egyéb többletköltség a vásárlót terheli.
A visszaigazolt megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A megrendeléseket adatbázisunkban nyilvántartjuk, azok név és rendelési szám alapján a későbbiekben bármikor visszakereshetők.
Külön felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy minden egyes véglegesített megrendelést a Webáruház rendszere külön megrendelésként kezel, így az egymás után közvetlenül, azonos vásárlónak és címre leadott megrendelések is kiszállításra kerülnek, amely esetben a szállítási díj is minden megrendelésnél külön felszámításra kerül. Amennyiben már leadta megrendelését, de a csomagot újabb termékekkel szeretné bővíteni, úgy kérjük, haladéktalanul lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal, így a megrendelés – státuszától függően – még módosítható.
Budapesten belül extra költségért aznapi kiszállítást is vállalunk, amennyiben megrendelését hétfőtől péntekig du. 15.00 óráig, szombaton du. 14.00 óráig, vasárnap de. 11.00 óráig megkapjuk. A szállítás időpontja aznapi szállítás esetén várhatóan este 20.00 óra körül lesz. Aznapi szállítás esetén 2000,- Ft extra költséget számítunk fel. Amennyiben vasárnap a szállítást mégsem tudjuk teljesíteni, kapcsolatba fogunk lépni Önnel telefonon és/vagy e-mailen keresztül, hogy megbeszéljünk egy másik szállítási időpontot.
A raktárkészlet gyors változásai miatt kivételes esetben, de előfordulhat, hogy egyes termékek annak ellenére árral ellátva szerepelnek, hogy valójában nincsenek raktáron. Az ilyen tévedésekért a Webáruház felelősséget nem vállal, a hiba felismerését követően haladéktalanul tájékoztatja a vásárlót.
Jelenleg csak Budapest közigazgatási területére történő kiszállítást áll módunkban a Webáruházon keresztül fogadni. Pest megye egyéb településeire történő kiszállítással kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk nyújt Önnek tájékoztatást. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal!
Termékeink egyedileg készülnek, virágkötőink a legmagasabb szakmai tudással, a legjobb minőségű virágokkal dolgoznak. Minden növényünk esetében maximálisan törekszünk a szín- és fajtaazonosságra. A kiszállított termék esetében garantáljuk, hogy az Ön által a Webáruházban kiválasztott virág dobozzal stílusában, formájában, virágértékében azonos terméket kap!
A honlapon eladásra kínált termékek bemutatására használt képek kis mértékben eltérhetnek a valódi megjelenéstől, tekintettel arra, hogy ez – a fényképek, illetve színek tekintetében – függ az Ön által használt webböngésző és monitor beállításától.

5. Az adásvételi szerződés létrejötte

A visszaigazolt megrendelés elektronikus úton kötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadók. A szerződéskötés nyelve a magyar, arra a magyar jog az irányadó. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és „távollevők között kötött szerződésnek” minősül.
A Webáruházban történő vásárlás esetén a visszaigazolás megérkezésével a jelen ÁSZF rendelkezései szerinti adásvételi szerződés jön létre a vásárló/felhasználó és Üzemeltető között. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül, a felek megállapodnak, hogy az Üzemeltető, valamint a vásárló közötti, a vásárló regisztrációs vagy megrendelési adatai között szereplő email címen történő kommunikáció írásbeli kommunikációnak minősül. A megrendelésre vonatkozó e-mailen történő visszaigazolás az Üzemeltető és a felhasználó között létrejött szerződés tartalmát képezi, és annak e-mailen történő megküldése eleget tesz a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 18. §-a szerinti „írásbeli megerősítés” követelményének.

6. A kiszállítás menete, átvétel

A megrendelt terméket a Webáruház futárszolgálat útján történő kiszállítással juttatja el a megadott címre. A terméket Budapesten a hét bármely napján – hétvégén is – kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját napra pontosan, +/- 2 órás eltéréssel áll módunkban teljesíteni. A Webáruház törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos szállítási idő (+/- 2 óra) neki fel nem róható okból (pl. közlekedési baleset, stb.) nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a Webáruház törekszik, de nem köteles a vásárlót értesíteni.
Pontos időpont megjelölésére kiemelt esetében, természetesen lehetőséget biztosítunk.. Kérjük, hogy ez esetben előre egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal!
Kórházba történő kiszállítás esetében kérjük, hogy adja meg a címzett szobaszámát és győződjön meg róla, hogy a címzett fogadóképes a kiszállítás időpontjában. Előfordulhat, hogy intenzív ápolásban részesülő betegek nem kaphatnak virágot – ezért kérjük, megrendelés előtt telefonáljon a kórházba, és érdeklődjön a vonatkozó belső szabályokról.
Amennyiben temetésre kíván virágot rendelni, kérjük, adja meg az elhunyt nevét és a ravatalozó adatait (címét, nevét), hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket a kiszállítás során.
Virágokat nem tudunk postafiókba, APO címre, repülőtérre és bizonyos vidékekre szállítani.
A megrendeléssel, kiszállítással, futárszolgálattal kapcsolatos, vagy bármilyen egyéb kérdésben Ügyfélszolgálatunk nyújt Önnek segítséget a +36-30/260-5834 telefonszámon hétfőtől péntekig 7-22 óráig, hétvégén 9-22 óráig vagy a hello@theroyalroses.hu e-mail címen.
A megrendelést visszaigazoló e-mailben értesítjük Önt a csomag érkezésének napjáról, várható időpontjáról. Kérjük, telefonos elérhetőségüket pontosan tüntessék fel, mert a futárszolgálat sok esetben a kiszállítást megelőzően telefonon egyeztet. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a címen, melyben megjelöl egy másik időpontot és/vagy helyszínt, ahol a termék átvehető.
Hiányos elérhetőségi adatok kitöltése esetén a sikertelen kézbesítés lehetősége miatt a megrendelést Üzemeltető nem teljesíti.
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termék sértetlenségét aláírásával igazolni, és az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagolás esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát. Ajánlott a termék sértetlenségét is az átvételkor ellenőrizni, és mennyiségi hiány vagy sérült termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben rögzíteni a hiányt vagy hibát. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át. A jegyzőkönyv felvételének hiányában távollévők között kötött szerződések esetén irányadó elállási jog gyakorlására, mennyiségi kifogásra, továbbá sérült termék miatti szavatossági igények érvényesítésére a lehetőségek korlátozottak (lásd: ÁSZF 9. pontja).
Sértetlen csomag esetén kérjük, hogy a mennyiségi, illetve minőségi kifogásait az Ügyfélszolgálat elérhetőségein jelezze. Reklamációt kizárólag írásban, fotókkal illusztrálva fogadunk el.
A kiszállítás minden nap 8.30-20.30 óra között történik. A vásárló köteles olyan szállítási címet és telefonszámot megadni, ahol a fenti időintervallumban elérhető.
Abban az esetben, ha a címzett a küldeményt visszautasítja, és ennek oka nem a termék, minőségével kapcsolatos, akkor azt átvettnek tekintjük.
Telephelyünkön személyes átvételre nincsen lehetőség.
Amennyiben Ön rossz címet ad meg, vagy a címzett más címen tartózkodik – második szállításra van szükség akkor a második, harmadik szállítás árát kiszámlázzuk a megrendelőnek.

7. Fizetés

Az oldalon feltüntettet árak minden esetben ÁFÁ-val növelt bruttó árak. A Webáruházban feltüntetett árak visszavonásig vagy megváltoztatásig érvényesek. Az oldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, valamint az aznapi kiszállításért fizetendő extra költséget.
A megrendelt termékek vételárát és az esetleges járulékos költségeket (amelyek minden esetben feltüntetésre kerülnek a megrendeléskor) a futárnak történő készpénzes fizetéssel kell teljesíteni (utánvét),
vagy átutalással a 10918001-00000085-82740000 bankszámlaszámra.
Nettó 80.000 forintot meghaladó rendeléseknél előre kérjük a teljes vételárat átutalással megfizetni.

8. Szállítási költség, extra költségek

Szállítási költség:
Aznapi kiszállítás költsége: +2000,- Ft/csomag.

9. A vásárlástól való elállás joga

A megrendelést a teljesítés előtt legfeljebb 24 órával, írásban lehet lemondani. Ezt követően már nem áll módunkban vételárat visszafizetni.
Amennyiben a termék a kiszállítás folyamán megsérült, átvétel előtt küldje vissza és saját költségünkre kicseréljük. Más kártérítésnek helye nincs!
Az elállás jogára, és az az alóli kivételekre vonatkozó szabályokat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rögzíti a távollevők között kötött szerződések esetén. A Webáruház vásárlóját, mint fogyasztót megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás joga, amelyet a vevő a szerződéskötés (megrendelés visszaigazolása) pillanatától kezdődően a termék kézhezvételét követő 14 naptári napon belül (külön magyarázat nélkül) gyakorolhat. Az írásban történő elállás esetén, 14 napon belül kell elküldeni részünkre az elállási nyilatkozatot.
Nem alkalmazható az elállási jog a 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben felsorolt egyéb termékekre, amelyek a termék sajátos rendeltetéséből adódóan a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek (pl. a növények, vágott virágok, melyek a gyorsan romló termék kategóriájába tartoznak). Mivel jelen helyzetben a szolgáltatás tárgya speciális, ezért Üzemeltető fenntartja a jogot az elállás miatt keletkezett költségeinek a megtérítésére. A virág gyorsan romló termék, amelyet kifejezetten a vásárló kérésére készítettek, ezért a terméket érintő reklamációnak, elállásnak amennyiben a terméket átvették, helye nincs.
Ön a termékre vonatkozó megrendelés elküldésével kinyilvánítja, hogy a kiszállítás tervezett időpontját, ennek hiányában a tervezett munkanapot megelőző 12 órában a teljesítés (a virágkötés folyamata) az Ön kifejezett, előzetes beleegyezésével megkezdődik, továbbá tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás teljesítését követően elállási jogát elveszíti.
10. Hírlevél
Weboldalunkon önkéntes alapon bármikor lehetőség van a hírlevélre történő feliratkozásra. Ezzel a felhasználó hozzájárul, hogy az általa megadott email címre tájékoztató és kifejezetten reklámcélú tartalmak kerüljenek továbbításra. A leiratkozás a hírlevél végén található „Leiratkozás” gombra kattintással történik.

11. Panaszügyintézés

A panaszok bejelentésére, kapcsolattartásra használható cím, telefonszám, elektronikus levelezési cím megegyezik a Webáruház Ügyfélszolgálati elérhetőségeivel.
A vásárló panaszát írásban a hello@theroyalroses.hu email címen, valamint a +36-30/260-5834 telefonszámon jelentheti be. A Webáruház a panaszbejelentést egyedi azonosítóval látja el. A Webáruház a beérkezett panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. A Webáruház az írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Telefonon közölt panasz esetén a Webáruház jegyzőkönyvet vesz fel, melynek egy másolati példányát érdemi válaszával együtt megküldi a felhasználónak. A panaszt elutasító álláspontját a Webáruház indokolni köteles.
A Webáruház panaszkezeléssel kapcsolatos eljárásával kapcsolatban felmerült kifogása esetén az illetékes békéltető testülethez fordulhat, melynek elérhetősége:
Budapesti Békéltető Testület, 106 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310., e-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu, Telefonszám: +36-1/488-2131, Fax: +36-1/488-2186.

12. A felelősség korlátozása

A Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a lehetséges hibákra. A Webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
– Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat meg nem érkezése, véletlenszerű megváltozása.
– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
– Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
– Bármely nem ajánlott vagy tértivevényes formában küldött levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett –, de főleg bármilyen adat elvesztése.
– Bármely szoftver nem megfelelő működése.
– Bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei.
– A Webáruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a Webáruházhoz való csatlakozás, a Webáruház megtekintése miatt következett be.
– Felhasználó teljes körű és korlátlan felelősséggel tartozik a más személy személyes adatainak megadásából, illetve Webáruházban történő közzétételéből eredő károkért. Az üzemeltető ilyen esetben minden segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapí céljából.

13. Szerzői jog

A Webáruház oldalain lévő tartalmak (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) a Webáruház üzemeltetőjét illetik meg, tilos azokat az Üzemeltető engedélye nélkül a vásárlástól eltérő célra felhasználni, másolni, átdolgozni. Ezen jogok megsértése esetén a webáruház bírósági illetve hatósági eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. A Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely felhasználó vagy vásárló rovására elkövetett jogsértés miatt. Jogsértés gyanújának felmerülése esetén a webáruháznak jogában áll a jogsértő regisztrációját felfüggeszteni illetve törölni, melyről nem köteles a jogsértőt értesíteni.
A Webáruház minden rá mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellép, amely árt a Webáruház hírnevének és érdekeinek.
Az Üzemeltető engedélye nélkül a Webáruház oldalain lévő tartalmak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. A Webáruház oldalain lévő tartalmak szerzői joga az Üzemeltetőt illeti meg, kivéve azt az eseteket, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A tartalomszolgáltató által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (pl. cikkek) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

14. Adatkezelés

Az Üzemeltető elsődleges célja a regisztrált felhasználó adatainak törvényben előírt módon történő kezelése, megóvása. Az Üzemeltető tevékenységét az ügyfelei személyiségi jogainak védelméhez kapcsolódó jogszabályok, így különösen a Polgári Törvénykönyv, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Atv.) rendelkezéseinek betartásával végzi. A webáruházban történő regisztráció alkalmával a személyes adatok megadása önkéntes, és az adatkezeléshez a felhasználási feltételek elfogadásával egyidejűleg a felhasználó hozzájárul. Abban az esetben, ha a felhasználó egy másik személy megbízásából jár el, akkor az ő felelőssége az érintett személy beleegyezésének megszerzése adatainak közléséhez. Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes személyek nyilatkozatához a törvényes képviselő előzetes hozzájárulása szükséges.
A webáruházban történő vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztrációnál megadott adatokat az Üzemeltető csak célhoz kötötten, a kiszállításhoz és a vásárlókkal való kapcsolattartáshoz szükséges módon és mértékben, a törvényes feltételeknek megfelelően kezeli. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. Az üzemeltető kizárólag a vásárlással kapcsolatban használja fel a személyes adatokat, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja. Mivel Webáruházunkban kizárólag futárszolgálat általi kézbesítésre van lehetőség, a vevő hozzájárul ahhoz, hogy a kézbesítés érdekében az ahhoz szükséges adatokat Üzemeltető a futárszolgálat részére átadja. Az adatokhoz a Webáruház munkaviszonyban álló munkatársai férhetnek hozzá.
Az inaktív felhasználók regisztrációs adatai 10 év után törlésre és megsemmisítésre kerülnek.
Az adatkezeléssel érintett adatok köre: – név (kereszt- és vezetéknév), – email cím, – szállítási cím, számlázási cím – telefonszám
Az adatkezelés időtartama: a regisztrációs fiók törlésének érintett általi törlésének kezdeményezéséig, vásárlás esetén a számlázási adatok tekintetében a jogszabályok által előírt kötelező megőrzési ideig.
Megadott adatainak törlését vagy helyesbítését a felhasználó a hello@theroyalroses.hu email címre küldött üzenetben bármikor kérheti. Ebben az esetben sem áll módjában az Üzemeltetőnek törölni azokat az adatokat, amelyek megőrzésére jogszabály erejénél fogva kötelezett.
A felhasználó az Üzemeltető email címén vagy postai úton tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, Az Üzemeltető az adatkezelésre vonatkozó megkeresésre a legrövidebb időn, de legfeljebb 30 napon belül köteles reagálni, elutasítás esetén magyarázattal indokolni.
Az adatok kezelése során az Üzemeltető az Atv. előírásait maradéktalanul betartva, a legnagyobb körültekintéssel jár el, azokat bizalmasan kezeli és harmadik személyek részére nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződésből származó jogainak érvényesítése érdekében ez szükséges, illetve az adat hatóságok részére történő átadását jogszabály, vagy hatósági végzés illetve bírósági ítélet rendeli el.
Az Üzemeltető adatkezelésével kapcsolatban jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál élhet (Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, Postacím: 1530 Budapest, Pf.:5., Telefon: +36 (1) 391-1400, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

15. Cookie-k

A „cookie” egy olyan kis adatfájl, amelyet a weboldal küld és tárol a Felhasználó merevlemezén. A Webáruház arra használja a cookie-kat, hogy átfogóbb képet kaphasson oldala látogatottságáról és felhasználói érdeklődési köréről, ezzel együtt pedig megkönnyítse a weboldalon történő tájékozódást. Mindezt azzal a céllal teszi, hogy weboldalát, megoldásait és szolgáltatásait minél inkább a felhasználók igényeire szabja. A megfigyeléseket úgy végzi és tartja nyilván, hogy a látogatók személyes adatai azonosíthatatlanok maradnak.
A legtöbb böngésző alapértelmezésben elfogadja a „cookie”-kat, de a biztonsági beállítások módosításával elutasíthatja, illetve szelektálhatja őket.
A Webáruház látogatottsági adatait a GoogleAnalytics szolgáltatás igénybevételével méri a Webáruház Üzemeltetője. A szolgáltatás használata során adatok kerülnek továbbításra. A továbbított adatok az érintett azonosítására nem alkalmasak. A Goggle adatvédelmi elveiről bővebb információ itt olvasható: www.google.hu/policies/privacy/ads/
A webáruház a GoogleAdwords remarketing követő kódjait használja. A remarketing egy olyan funkció, amelynek segítségével a Eebáruház azoknak a felhasználóknak, akik korábban már felkeresték webhelyet, releváns hirdetéseket jelenít meg, miközben a Google Display Hálózat egyéb webhelyeit böngészik. A remarketing kód cookie-kat használ a látogatók megjelöléséhez. A webáruházat felkereső felhasználók letilthatják ezeket a cookie-kat, és egyéb, a Goggle adatkezelésével kapcsolatos információt is olvashatnak az alábbi címeken: www.google.hu/policies/technologies/ads/ és support.google.com/analytics/answer/2700409. Amennyiben felhasználó letiltja a remarketing cookie-kat, számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Webáruháztól.

Lezárva: 2016. február 5.
Bright Technologies Kft.

X