Esküvő

Esküvő

royal-roses-wedding

Minden vőlegény és menyasszony számára egyértelmű, hogy milyen fontosak a virágok az egybekelésük napján, és a Royal Roses csapata örömmel segít, hogy a dizájn minden szempontból tükrözze az Ön elképzelését a nagy eseményről. Egy vidéki romantikus találkahelytől az esküvő káprázatos végállomásáig a Royal Roses virág-összeállításai ösztönöznek, felizgatnak és elbódítanak mindenkit.

A Royal Rosesnál minden virág-alkotóelemet nagy körültekintéssel válogatunk, hogy olyan egyedi kompozíciót alkossanak, amely megvalósítja az Ön álmát – függetlenül a mérettől, az ártól és a helyszíntől. Klienseinkkel együtt arra törekszünk, hogy minden alkotóelem elhelyezését alaposan megfontoltjuk, hogy alkotásunk az egység és tökéletesség általános érzetét árassza, a varázslatos menyasszonyi csokroktól és a levendulával finoman behintett templomi folyosóktól a drámai virágboltívekig és megdöbbentő kandeláberekig.

Akár klasszikus tejfehér avalanche rózsákat képzelt el, akár nőies rózsaszínű babarózsákat vagy élénk színek drámai palettáját, a Royal Roses együtt fog működni Önnel a tervek lélegzetelállító megvalósításában a leendő menyasszony számára, továbbá a lánybúcsúztató parti helyszínének feldíszítésében.

Minden esküvőnek számtalan fontos összetevője van, melyek együttesen alkotják meg a tökéletes napot. A The Royal Roses segít a menyasszonynak és a vőlegénynek kiválogatni és elrendezni a tervet, amit maguk elé képzelnek a nagy napra, legyen az egy apró romantikus fogadás vagy egy szédítően hatalmas összejövetel.

 

X