The Royal Roses Élmény

TheRoyalRoses

A napjainkban már fogalommá vált “The Royal Roses” márka, a világ több pontján, köztük saját hazájában, az amerikai kontinensen is hódít. A márka valamennyi piaci jelenlétét az egységes és felügyelt brand quality jellemzi. Ennek megfelelően magyarországi vevőink egyenesen az Amerikai Egyesült Államokból érkezett termékszínvonallal és kiszolgálással találkozhatnak.

Kézműves manufaktúránk célja, hogy a természetes földi szépség egy meghatározó szimbólumával, a rózsával, egyedülálló módon ötvözve az eleganciát és a minőséget, örömteli életérzést vigyünk sokak életébe.

Legjellemzőbb stílusjegyeink az elegáns megjelenés, a magas színvonalú minőség és a barátságos hozzáállás.

Tapasztaljuk, hogy A ROYAL ROSES nem csak egy márka, hanem egy olyan kifejező eszköz, amely világszerte képes ugyanazt az üzenetet közvetíteni ajándékozó és ajándékozott között, amely nem más, mint a szeretet és a megbecsülés. Így vált mára a THE ROYAL ROSES az alkalomtól független ajándékozás egy meghatározó jelképévé.

Kiérdemelt szerepünk megtartásáért rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk termékeink megjelenésére és termékeink egyedi módon történő elkészítésére.  Működésünk legfontosabb tulajdonsága, hogy a természetközeliség és a természetesség megőrzése érdekében, rendeléseink teljesítéséhez nem használunk gépi munkaerőt. Ezzel célunk az is, hogy minden THE ROYAL ROSES tulajdonos, a manufaktúránkban kifejezetten számára elkészített, egyenként kézzel válogatott egyedi rózsaköltemény birtokosa lehessen.

Az volt a küldetésünk, hogy megalkossuk a letisztult luxusú virágszállítás modern értelmezését. A Royal Roses mindenféle összeállítást szállít a legmagasabb minőségben, egyéni ízlés szerint kézzel készült dobozban, amelyet művészi, selymes tapintású, önmagában is izgalmas papírba burkolunk. Minden egyes rózsát gondosan válogatunk és készítünk elő, hogy megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak. A The Royal Roses márkajelzéssel ellátott dobozainkat kizárólag különlegesen képzett szállítóink kezelhetik, így biztosítjuk, hogy rózsáink tökéletes állapotban érkezzenek meg.

X